Höstens kulturkafé program och studiecirklar kommer att bli en blandning av toppaktuella men även nostalgiskt euforiska träffar eller vad sägs om ;

17 September, Olga Shapaval, forskare och professor vid universitetet i Ås, Norge, som berättar om hur man forskar och arbetar för att omvandla matspill och rester till nyttig och närorik mat.

15 Oktober, oktoberfestival med Spanska förtecken och en bildkavalkad från Sten Josefssons rundresa i Spanien.

19 November, nu kommer Gunnar Alsén och berättar om sina Vasalopp och Vätternrundor, med sig har han Tommy Magnusson som sjunger egna visor och spelar gitarr.

10 December  kommer vi att traditionsenligt fira Lucia och välkomna Julen'

Visste ni att nästa år, dvs 2020, så fyller vår stad MJÖLBY 100 år och under september oktober skall vi bli riktigt nostalgiska och med hjälp av filmer från biblioteket se hur Mjölby utvecklats under hela 1900 talet.

Vi får se hur vi firade vårt 50 års jubileum 1970, vi har filmer från slutet av 50 talet då det fortfarande var vänstertrafik, vi ser när det gamla stadshuset kom till o byggdes och när det  nya kom till, ja här har vi minnen på film som kommer att glädjas oss alla, programledare för dessa träffar kommer att bli Bo Jansson.

Vidare ha vi planer för nån trivsam bussutflykt och eventuellt ett besök på nån mysig julmarknad.

Detaljerat skriftligt program kommer som vanligt ut per post i slutet av Augusti.

Sommarhälsningar från styrelsen