Vårens ”kulturkaféprogram” kommer att gå i hälsans och miljöns tecken där vi tillsammans med intressanta inbjudna föreläsare kommer att få en inblick i ett av dagens stora samtalsämne; hur äter vi hälsosammare, hur minskar vi matspillets påverkan på vår miljö, hur kan vi återanvända matspill och vad gör kommunen för att stödja våra strävanden i dessa frågor.

Vi ser fram emot ett antal underhållande, trivsamma och spännande kulturkaféer med början på restaurang Nils Dacke den 22 januari.

 

Vårens Studiecirklar/ mervetarcirklar kommer att, på ett festligt och trevligt sätt, gå i samma tecken. Vid 4 tillfällen under våren kommer vi att kunna träna på matlagning under trivsamma och festliga former                                               

Vi dukar, vi lagar mat, vi Äter-njuter och umgås.

Vi har tänkt att laga till en härlig fisksoppa, göra torsk på Norsk, tillaga havets Wallenbergare och avsluta med Fina Fisken.

                            

Det blir en avgift om 100:- per person och träff som inkluderar mat o dryck samt recept och vägledning (om det blir nåt överskott går det till föreningen).

Föranmälan till samtliga träffar behövs och vi kan vara max 10 personer varje gång.

 

Som avslutning på vårens aktiviteter tänker vi oss en bussresa till Tåkerns naturreservat med sedvanlig förtäring från vår trivselkommitté á 60:- per person, bussresa o övriga kostnader står föreningen för.

Denna bussresa ingår i vårt kulturkaféprogram. 

Varmt välkomna till en aktiv vår o försommar

Styrelse o Trivselkommitté