Vi hade en fin underhållning med duon "Stay Close" och vi njööööt verkligen av Maj-Lis Dahlbergs hemgjorda kanongoda mackor.

Information från Ing-Britt Nycander gavs om färdtjänst o den service som erbjuds telefon till medborgarservice i Mjölby är 0142-85995, frågor o synpunkter gällande färdtjänsten ring 0771-211010 eller till Cecilia Andersson 013-371118.

Östgöta trafikens beställningscentral finns i Gamla Stadshuset i Mjölby och nås på telefon 0771-711020 dygnet runt alla dagar i veckan.

När vi träffas nästa gång ska vi ta del av lite av det utbud vi själva står för när det gäller oss som vill vara aktiva seniorer, missa inte detta den 18 aprillaughing

Maj månads kulturträff hölls i Gårdsmuseet VistaLadan i Väderstad och vi, 35 deltagare, fick se hur en samlare kan presentera ett museum med bilmodeller, ölburkar, hushållsattiraljer, verktyg och mycket mer som får en att minnas gången tid. Kaffe med bröd intog vi i intilliggande B&B lokaler. Från en kall och våt inledning tog solen över när vi åkte hem, beundrande av hur man städar och håller så fint i en sådan museimiljö i en lada.